طرز تهیه گندم بو داده
نوشته شده توسط : master

مواد لازم:

مواد مورد نیاز برای تهیه گندم بو داده عبارتند از:

  • گندم/ ۵۰ گرم
  • شیر/ ۱ لیوان
  • روغن مایع/ ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک/ یک دوم قاشق سوپ خوری

طرز تهیه گندم بو داده

در ابتدا گندم را پاک کنید و پس از شستن، آن را به مدت ۲ ساعت داخل مقداری آب بخیسانید.

بعد گندم را آبکش کنید و صبر کنید، تا آب اضافی آن کاملا خارج گردد.

در مرحله بعدی، گندم را درون ظرف مناسبی بریزید و شیر را روی آن بریزید، به طوری که سطح گندم با شیر پوشانده شود. سپس اجازه دهید، تا به مدت ۲۴ ساعت همان طور باقی بماند.

در ادامه طرز تهیه گندم بو داده باید مجددا گندم را آبکش کنید، تا این بار شیر اضافی خارج گردد.

سپس درون تابه روغن بریزید و تابه را بر روی حرارت قرار دهید، بعد از گرم شدن روغن، گندم را به آن اضافه کنید و مرتب آن را تفت دهید.

در طی این مدت مقداری نمک را درون آب حل کنید و آن را نیز درون تابه بریزید. سپس اندکی صبر کند، تا آب به صورت کامل تبخیر شود. آنگاه گندم های درون تابه را، داخل تابه تمیز دیگری بریزید و آن را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت بگذارید، تا گندم ها حالتی پف مانند به خود بگیرند، البته مراقب باشید، تا گندم ها نسوزند.

روش تهیه گندم بو داده

همانطور که در این مطلب، با روش درست کردن گندم بو داده آشنا شدید، این میان وعده بسیار مقوی بوده و برای تمام سنین مناسب می باشد.

 

منبع: barane-khodaa




:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 مهر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: